VT Farm - шаблон joomla Форекс
З м і с т

Основні вимоги з техніки безпеки. Вимоги до приміщень.

IMG1Закриті приміщення, у яких виконуються роботи з пилоподібними в’язкими (цемент, вапно, гіпс тощо), а також місця встановлення машин для подрібнення, розмелювання і просіювання матеріалів, що йдуть для розчинів, повинні бути обладнаними вентиляцією або пристроями, що попереджають розпилювання матеріалів.

При виконанні робіт з меленим негашеним вапном можуть допускатися до роботи робітники, які одержали спеціальний інструктаж і пройшли спеціальний медичний огляд (який повинен повторюватися кожні шість місяців). Роботи з приготування взимку розчинів з хімічними добавками повинні виконуватися з дотриманням вказівок, що є спеціальними для кожної хімічної добавки із вживанням застережних заходів проти опіків, а також проти ушкодження очей робітників.

Управління механізмами, нориями, живильниками тощо на установках для перероблення вапна-кипілки, вапна-пушонки, цементу та інших пилоподібних матеріалів повинне бути винесеним в приміщення, що є недоступним для пилу. 

Сховища ямного типу для гасіння вапна (тіста) повинні бути огородженими або закритими. Вивантаження вапняного тіста зі сховищ ямного типу повинне виконуватися механізованим способом без спускання робітників у ями.

Оставить комментарий

Наверх