VT Farm - шаблон joomla Форекс
З м і с т

Сухі будівельні суміші і штукатурні розчини на їх основі. Цементні суміші

IMG1Цементні сухі штукатурні суміші всіх груп повинні:

check01 darkblue при виконанні зовнішніх робіт забезпечувати високу стійкість покриттів до впливу вологи і різних кліматичних факторів, у тому числі негативних і підвищених температур;

check01 darkblue при виконанні зовнішніх робіт мати коефіцієнт водопоглинання не більший 0,2 кг/м2·год (група Ш3);

check01 darkblue легко наноситись і вирівнюватись.

 

Основні фізико-механічні характеристики цементних сумішей усіх груп наведені в табл. 2.3.4.
Сухі гіпсові суміші (група Ш2) призначені для опорядження внутрішніх поверхонь приміщень. До їх складу входять гіпс, вапно, наповнювачі, полімерні модифікувальні компоненти, сповільнювачі тужавлення та інші домішки.

 

IMG1Сухі гіпсові суміші повинні:

check01 darkblue не руйнуватися при періодичному короткочасному зволоженні;

check01 darkblue забезпечувати можливість регулювання процесу тужавлення в широкому часовому діапазоні (1-2 год.).

 

Таблиця 2.3.4. Основні фізико-механічні характеристики цементних сумішей

tab11

 

Сухі штукатурні суміші "Церезіт" за своїм складом і призначенням виготовляється різних марок.

 

Штукатурна гладь СТ 27 використовується для покриття тонким шаром звичайних штукатурок на стелі і стінах усередині споруд з метою отримання ідеально рівної і гладенької поверхні. Прошліфована наждачним папером надає стінам сніжно-білу, матову, гладеньку поверхню. Може бути пофарбованою будь–якими фарбами для мінеральних основ. Розбавлена великою кількістю води може використовуватись як структурна фарба. Не містить гіпсу. Може використовуватись для приклеювання до стін різноманітного роду плит та будівельних елементів, що виготовлені із гігроскопічних та пористих матеріалів (гіпсові та декоративні плити із стіропору). Її не слід застосовувати в місцях, які зазнають постійного зволоження, а також для підлоги. Штукатурка є екологічно чистою.

 

Суміш СТ 28 використовується для мурувальних і штукатурних робіт. Полегшує роботу і усуває необхідність складування цементу, вапна та піску. Розчин особливо придатний для виконання невеликих ремонтів. Відрізняється поліпшеною адгезією з основою і високою міцністю. Призначається для використання усередині та зовні будівель. Суміш є екологічно чистою.

 

Оставить комментарий

Наверх