VT Farm - шаблон joomla Форекс
З м і с т

Сухі будівельні суміші і штукатурні розчини на їх основі. Штукатурки.

 Мінеральна шпаклівка для штукатурки СТ 29 використовується для ремонту пошкоджених цементно-вапняних штукатурок, заповнення заглиблень, подряпин та тріщин на стінах та стелі, а також для вирівнювання цих поверхонь. Може використовуватись також для нанесення нової штукатурки. Має світло-сірий колір.

Призначеня:

check01 darkblue Для використання усередині та зовні будівель.

check01 darkblue Не слід використовувати для ремонту основи під підлогу.

Шпаклівка є екологічно чистою.

 

Штукатурка декоративна біла СТ 35 – мінеральний розчин для виконання тонкошарової декоративної штукатурки. Містить зерна товщиною близько 3,5 мм.
Утворює “короїдну” фактуру при затиранні терткою.

Призначеня:

check01 darkblue Для використання як традиційної штукатурки або на розчин СТ 85 при утепленні будівель за системою VWS. Поверхня, що оброблена такою штукатуркою, може бути пофарбованою мінеральними фарбами.

check01 darkblue Для використання усередині та зовні будівель.

Штукатурка має білий колір. Паропроникна, стійка до кліматичних перепадів і пошкоджень, гідрофобна, екологічно чиста.

 

 

Штукатурка декоративна кольорова СТ 35 – мінеральний розчин для виконання тонкошарової декоративної штукатурки. Містить зерна товщиною близько 3,5 мм.
Утворює "короїдну" фактуру при затиранні терткою.

Призначеня:

check01 darkblueДля використання як традиційної штукатурки або на розчині СТ 85 при утепленні будівель за системою VWS, для використання усередині та зовні будівель. 

Виготовляється чотирьох кольорів. Паропроникна, стійка до кліматичних перепадів і пошкоджень, гідрофобна, екологічно чиста.

 

 

Штукатурка структурна біла СТ 36 – мінеральний розчин для виконання тонкошарової декоративної штукатурки. Містить зерна товщиною близько 2 мм. Наноситься валиком або іншим інструментом. Може наноситись розпилювачем.

Призначеня:

check01 darkblue Для використання усередині та зовні будівель.

Виготовляється чотирьох кольорів. Може бути пофарбованою мінеральними фарбами. Паропроникна, стійка до кліматичних перепадів і пошкоджень, гідрофобна, екологічно чиста.

 

Штукатурка сіра СТ 37 – ґрунтовочна цементно-вапняна штукатурка під тонкошарові декоративні штукатурки.

Призначеня:

check01 darkblue Для вирівнювання стін, заповнення порожнин, гладенького затирання, використання усередині та зовні будівель.

Штукатурка є екологічно чистою.

 

Штукатурка декоративна СТ 39 – мінеральний розчин для виконання тонкошарової декоративної штукатурки для стін і стелі. Не містить крупних зерен.
Штукатурка надає необмежені можливості для одержання різноманітних фактур в залежності від використовуваного інструменту (валик, щітка, кельма тощо), приховує дрібні тріщини на основі, може бути пофарбованою.

Призначеня:

check01 darkblueТільки для внутрішніх приміщень.

Паропрониклива, стійка до стирання, екологічно чиста.

 

Штукатурка смоляна декоративна біла СТ 68 – суміш для виконання тонкошарових кольорових (декоративних) штукатурок. Містить зерна товщиною близько 2,5 мм. Отримує "короїдну" фактуру при затиранні терткою.

Призначеня:

check01 darkblue Для використання на традиційні штукатурки або на розчин Ceresit СТ 85 при утепленні будівель методом "легкий-мокрий", для використання усередині та зовні будівель.

Штукатурка є екологічно чистою.

 

Штукатурка смоляна декоративна кольорова СТ 68 – суміш для виконання тонкошарових кольорових (декоративних) штукатурок. Містить зерна товщиною близько 2,5 мм. Утворює "короїдну" фактуру при затиранні терткою.

Призначеня:

check01 darkblue Для використання як традиційної штукатурки або на розчині Ceresit СТ 85 при утепленні будівель методом "легкий-мокрий", усередині та зовні будівель.

Виготовляється тридцяти шести кольорів. Штукатурка є екологічно чистою.

 

Штукатурка смоляна структурна біла СТ 69 – суміш для виконання тонкошарових кольорових (декоративних) штукатурок. Містить зерна товщиною близько 0,8 мм.

Призначеня:

check01 darkblue Для оброблення різними інструментами або нанесення розпилювачем. Її також можна затирати терткою "гострим" способом.

check01 darkblue Використовується як традиційна штукатурка або на розчині Ceresit СТ 85 при утепленні будівель методом "легкий-мокрий", усередині та зовні будівель.

Штукатурка є екологічно чистою.

 

atention-2При опорядженні фасадів декоративними штукатурками перед їх нанесенням міцні бетонні або полімерцементні основи потрібно зволожувати, а цегляні та цементно-піщані – просочити ґрунтовками на основі синтетичних смол і модифікувальних домішок.

Поверхні конструкцій, що підлягають обштукатурюванню, мають бути підготовленими для цього покриття.

Ґрунтовки наносять на суху основу щіткою або валиком. Тривалість висихання ґрунтовки залежить від температури й вологості навколишнього повітря і становить 3-6 годин. Для надання поверхні однотонної структури слід застосовувати фарбні ґрунтовки.

 

Сухі штукатурні суміші змішують з водою безпосередньо перед нанесенням розчину. Для перемішування застосовують електродриль з насадкою. Суміш перемішують до одержання однорідної пастоподібної маси.

На зволожені або проґрунтовані поверхні штукатурні розчинові суміші потрібно наносити шпателем або терткою із нержавіючої сталі. Наносяться вони на основу суцільним шаром товщиною 1,5-5 мм в залежності від марки.

У разі перерви в роботі потрібно вздовж смуги, де планується закінчення роботи, приклеїти липку стрічку, нанести на неї штукатурку і надати їй бажаної структури, потім стрічку видалити разом із залишками свіжої штукатурки. По можливості, слід уникати горизонтальних швів.

 

atention-2Після нанесення штукатурної розчинової суміші, в момент початкового тужавлення (5-30 хв.) потрібно сформувати фактуру штукатурного покриття. У цей час розчинова суміш не прилипає і не тягнеться за інструментом (шпателем, щіткою, терткою, валиком тощо).

 

Виконуючи фасадні опоряджувальні роботи, слід уникати укладання штукатурної розчинової суміші під час дощу та на дуже нагріті поверхні.

Свіже фасадне покриття на основі штукатурного розчину, що приготовлений із сухих сумішей, потрібно протягом 3 діб захищати від опадів, а також від надмірного висихання. 

 

 

Оставить комментарий

Наверх