VT Farm - шаблон joomla Форекс
З м і с т

Анотація

Електронний підручник «Технологія опоряджувальних робіт» (режим доступу http://decorator.profua.info/) рекомендовано для учнів і викладачів будівельних і архітектурних спеціальностей ПТНЗ та інженерно-технічних працівників.

За основу використано підручник: Лівінський, О. М. Опоряджувальні роботи (матеріали, технологія і організація робіт, засоби механізації) : підруч. для студ. будівельних і архітектурних спец. вищ. і середніх навч. заклад. / О. М. Лівінський. – К. : Леся, 2010. – 683 с.

Розроблений підручник відповідає Положенню «Про електронні освітні ресурси», затвердженому Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України 01.10.2012 № 1060. Електронний підручник «Технологія опоряджувальних робіт» охоплює питання, передбачені типовою навчальною програмою з дисципліни «Технологія опоряджувальних робіт» Державного стандарту професійно-технічної освіти (ДСПТО 7514-2008) з професії широкого профілю 7514 «Опоряджувальник будівельний». В цій професії організаційно та змістовно об’єднано основні опоряджувальні монопрофесії: 7133.2 «Штукатур», 7132.2 «Лицювальник-плиточник», 7141.2 «Маляр».

Підручник містить головні теоретичні і практичні уявлення про опоряджувальні процеси, їх технологічну структуру, методи і засоби виконання робіт. Він зорієнтований на сучасні форми навчання, забезпечує сумісність з традиційними навчальними матеріалами, повністю відповідає нормативним документам, які регламентують зміст освіти.

Основним завданням електронного підручника з дисципліни «Технологія опоряджувальних робіт» є формування в учнів глибоких і міцних знань про основи сучасної техніки, засобів механізації, сучасних технологій опоряджувальних робіт, організації праці в обсязі, необхідному для ґрунтовного оволодіння професійно-теоретичною підготовкою з професії. Зміст навчального матеріалу передбачає отримання учнями необхідних знань і умінь, передбачених освітньо-кваліфікаційною характеристикою.

Підручник розроблено на базі CMS Joomla 2.5 і може функціонувати як самостійний web-ресурс, так і у складі контент-бібліотеки. Він може бути розміщений за довільною інтернет-адресою, тим самим створюючи хмару платформ з іншими підручниками. Кінцевий користувач може отримати доступ до платформи підручника як з основного сайту, так і ввівши її власну адресу.

Кінцевий користувач (учень) отримує досить простий у використанні інтерфейс підручника, який не потребує додаткового навчання, у якому присутні всі особливості сучасного web-ресурсу: система гіпермедіа, рухомі елементи, випадаючі панелі, (наприклад меню змісту), та багато іншого.